Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag

Bekijk onze veelgestelde vragen en vind de antwoorden die je zoekt. Mocht je vraag of antwoord er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jou verder te helpen!

Hoe kan ik reserveren voor een workshop?

Op onze ticketspagina kun je kiezen voor een datum naar keuze en door de stappen te doorlopen, kun je tickets kopen voor de gekozen workshop. Hiervoor heb je geen account nodig. Na de betaling via iDEAL ontvang je de kaarten direct per e-mail.

Moet ik voorafgaand aan de workshop gegeten hebben?
Bij de Starter workshop ga je aan de slag met het bereiden van een 4-gangen menu waarbij je tussen de gangen door de gerechten gaat nuttigen. Bij de Next Level workshop eten we aan de einde van de workshop en is het handig om van tevoren wel iets gegeten te hebben.
Ik ben mijn reserveringsbevestiging kwijtgeraakt, kan ik een nieuwe ontvangen?

Het is altijd mogelijk om uw reserveringsbevestiging opnieuw te versturen, mocht je deze zijn kwijtgeraakt. Hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Geldt er een minimaal aantal deelnemers voor een workshop?

De Bosrand behoudt zich het recht bij minder dan 8 deelnemers, tot uiterlijk vier dagen voor aanvang van de workshop, de workshop te annuleren. Je wordt hiervoor benaderd en er kan een mogelijkheid worden geboden tot het volgen van de workshop op een alternatieve datum of locatie. Mocht de workshop geannuleerd worden dan ontvang je het inschrijfgeld binnen 14 dagen retour.

Geldt er een maximaal aantal deelnemers voor een workshop?

Het maximaal aantal deelnemers is 12. Indien de workshop vol is, kun je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kun je eventueel kijken naar een andere datum of locatie.

Ik kan niet deelnemen aan de workshop, kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt tot 7 dagen voor aanvang van de workshop deze kosteloos annuleren via de website. Na annulering via de klantenservice betaalt De Bosrand binnen 14 dagen terug.

Alleen bij tijdige afmelding zullen de kosten worden terugbetaald. Indien je minder dan 7 dagen voor aanvang van de workshop afmeldt, zal restitutie niet plaatsvinden.

Hoe oud moet je zijn om mee te mogen doen aan een workshop?

De minimale leeftijd voor deelname aan onze workshops is 16 jaar.

Wordt de workshop binnen of buiten gehouden?

Onze workshops worden gehouden in een sfeervol ingerichte workshop-ruimte op het buitenterrein van ons tuincentrum. Tenten en doeken zorgen ervoor dat we met regen de workshop door kunnen laten gaan. Bij extreme weersomstandigheden zullen wij de workshop moeten annuleren. We raden je in ieder geval aan om het weer in de gaten te houden en je kleding eventueel daarop aan te passen.

Kan ik na een workshop nog producten in de winkel kopen?

We bieden je de mogelijkheid om ons uitgebreide assortiment aan barbecues en bijbehorende accessoires te bewonderen in de winkel na de workshop. Daarbij geven we je graag persoonlijk advies én kun je onze producten shoppen met een hele leuke workshop-korting!