Workshops

Workshops

Ben jij een echte barbecueliefhebber en wil je alle ins en outs van BBQ’en met een Kamado ontdekken als beginner of gevorderde? Of ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige barbecues en overweeg je er eentje aan te schaffen? Met onze nieuwe ‘Bosrand Grill Academy’ bieden wij onze klanten de mogelijkheid om onder leiding van ervaren grillmasters de fijne kneepjes van het barbecueën te leren.

 

Onze garanties

– Voor onze workshops werken wij met de Big Green Egg. We zijn dealer van meerdere merken en kunnen daarom ook verschillen uitleggen en vragen beantwoorden over andere merken.
– Je wordt begeleid door ervaren en gecertificeerde Big Green Egg grillmasters.
– Een gezellige en smakelijke middag.
– Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 12 personen.
– Kwaliteitsproducten zijn de basis voor de verschillende smaakvolle gerechten.
– Onze workshop tarieven zijn inclusief drankjes.
– Na afloop krijg je een officieel certificaat van deelname en een receptenbundel mee naar huis.
– 10% workshopkorting op barbecue-accessoires in onze winkels.

Proef de sfeer

Bij De Bosrand Grill Academy gaat het niet alleen om het leren van nieuwe technieken en recepten, maar ook om het ervaren van de sfeer en gezelligheid van het barbecueën. Je kunt genieten van drankjes en verschillende gerechten die je zelf gaat bereiden en ondertussen praat je met mede-cursisten over jullie favoriete barbecuegerechten.

Donny

De Kamado cursus Basic is echt een aanrader! Je krijgt veel handige tips om je BBQ skills te verbeteren en je maakt heerlijke gerechten die je zelf mag beoordelen ;-). Een hele leuke workshop die je zeker niet mag missen.

Marisca

Hele leuke workshop en werd met veel enthousiasme gegeven. Ik raad het iedereen aan die een kamado wil aanschaffen. Het is leerzaam, er wordt genoeg gelachen en heerlijk gegeten. Zodra er een winter workshop is meld ik mij gelijk aan.

Martijn

De Big Green Egg workshop was heel erg nuttig en leuk! Marcel vertelt heel gepassioneerd over de Big Green Egg, maar laat ook open zien wat de verschillen zijn met een Bastard en welk apparaat voor wie geschikt is. Verder krijg je een goede uitleg hoe je een kamado (Green Egg/Bastard), welke houtskool en aanmaakmethode je het beste kan gebruiken en hoe je gerechten klaar maakt. Verder super lekkere gerechten klaargemaakt en hebben we ook de recepten en manier om te maken over de email toegestuurd gekregen. Het is meer dan een workshop, het is vooral heel veel lekker eten maken!

Jan

Echte aanrader voor wie beter gebruik wil leren maken van de Big Green Egg. Gezellig en leerzaam en niet duur voor wat je krijgt en leert. Voor herhaling vatbaar.

Kai

Lang getwijfeld of ik mij zou inschrijven voor deze workshop. Ik ben echter heel blij dat ik het toch gedaan heb! Vier heerlijke gerechten bereid met allemaal verschillende technieken en dankzij de zeer kundige uitleg van Marcel ook van alles geleerd over hoe je nu eigelijk een Kamado moet gebruiken. Een aanrader voor iedere barbecueliefhebber!

Workshops

Tijdens onze workshops geniet jij samen met andere barbecueliefhebbers in groepjes van twee personen van een gezellige, leerzame en smaakmakende workshop. Onze workshops zijn bedoeld voor beginnende en ervaren barbecuers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

Kamado Starter

Met onze expertise aan je zijde, ben je klaar om je Kamado avontuur te beginnen!

€ 99.-

Kamado Next Level

Bereid je voor op een culinaire reis door de smakelijke wereld van American BBQ!

€ 99.-

Kamado Italian

Italië, het land met een rijke historie en cultuur. Maar bovenal, het land van lekker eten!

€ 99.-