Welkom in onze buitenkeuken!
Ben jij een echte barbecueliefhebber en wil je alle ins en outs van BBQ’en met een Kamado ontdekken? Of ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige barbecues en overweeg je er eentje aan te schaffen? Met onze nieuwe ‘Bosrand Grill Academy’ bieden wij onze klanten de mogelijkheid om onder leiding van ervaren grillmasters de fijne kneepjes van het barbecueën te leren.
Onze grillmasters zorgen samen met jou voor een ultieme smaakbeleving en hopen hiermee hun enthousiasme voor barbecueën op jou over te brengen en je te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden.
Wij wensen je heel veel kookplezier en alvast eet smakelijk!
Wat gaan we doen?
Tijdens onze Kamado Next Level Workshop geniet jij samen met vrienden, familie of collega’s in groepjes van twee personen van een gezellige, leerzame en smaakmakende workshop. Deze workshop is bedoeld voor meer ervaren barbecuers die al in het bezit zijn van een Kamado BBQ en hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.
We starten met een korte opfriscursus van de basisprincipes van de Kamado BBQ waaronder brandstofkeuze, juiste manier van aansteken en temperatuurbeheersing. Vervolgens gaan we verder met het leukste gedeelte – grillen! Onder het genot van een lekker drankje ga je zelf aan de slag met het bereiden én proeven van diverse gerechten waaronder Spareribs volgens de 3-2-1 methode en Pork Belly Burnt Ends in de Dutch Oven.
We leren hoe je het vlees moet trimmen en bereiden en gaan daarnaast in op de verschillende soorten kruiden die gebruikt kunnen worden in een BBQ-rub, evenals de verhoudingen en hoe ze samen te mengen. Uiteraard mag een lekkere BBQ saus ook niet ontbreken. We bespreken de verschillende soorten BBQ-sauzen, evenals de ingrediënten en technieken die worden gebruikt om ze te maken.
Tijdens de workshop zijn onze grillmasters beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over jouw specifieke grillbehoeften. We hopen dat je klaar bent om je BBQ-skills naar een hoger niveau te tillen!
Details
Niveau
Semi-ervaren BBQ-er’s
Soort workshop
Combinatie tussen zelf koken en demonstraties
Prijs
€ 99,- per persoon
Inclusief
Hapjes, drankjes, certificaat van deelname en een receptenbundel
Groepsgrootte
Max. 12 personen
Tijden
12.00 – 17.00 uur
Data
22 april
21 mei
17 juni
01 juli
6 augustus
10 september
Locatie
Tuincentrum De Bosrand
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest

Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsvlees is de basis voor de verschillende smaakvolle gerechten die je gaat bereiden en proeven, aangevuld met verse en gezonde groenten, kruiden en specerijen.
Het vlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en de tijd en ruimte hebben gekregen om te groeien en gevoed zijn met natuurlijke voeding zoals granen, gras en mais. Dit resulteert in een mooi stuk vlees wat malser, zachter en sappiger van smaak is.

Big Green Egg
Naast de kwaliteit van de ingrediënten speelt de bereiding natuurlijk ook een belangrijke rol in het eindresultaat. Om jou maximaal te laten genieten van een authentieke geur- en smaakbeleving bereiden we alle gerechten op de Big Green Egg.
Met een Big Green Egg gaat er een nieuwe culinaire wereld voor je open. Deze keramische barbecues zijn het neusje van de zalm en je verlegt je culinaire grenzen makkelijker dan je dacht en verbaast jezelf en je gasten.

Workshop voordeel
Na afloop krijg je een officieel certificaat van deelname en een receptenbundel mee naar huis zodat je thuis de recepten uit de workshop op je eigen barbecue kan maken.
Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om ons uitgebreide assortiment aan barbecues en bijbehorende accessoires te bewonderen in de winkel. Daarbij geven we je graag persoonlijk advies én kun je deze producten shoppen met een hele leuke workshop-korting!