Grillmasters

Marcel Woudsma

Als kleine jongen mocht ik mijn vader al helpen bij het grillen van lekkere steaks, hamburgers en saté. Zodra de eerste zonnestralen verschenen, verspreidde de geur van houtskool en geroosterd vlees zich al razendsnel in onze achtertuin. De passie voor lekker eten en koken op open vuur is altijd gebleven en in de loop der jaren ben ik zelf aan de slag gegaan met het ontwikkelen van smaakvolle en verrassende gerechten.

Om deze passie voor lekker eten, en met name koken op de barbecue, te delen met anderen begon ik in 2018 met het verzorgen van barbecuecatering op locatie onder de naam ‘Meatloverz’. Ik merkte al snel dat mijn klanten en mijn eigen vrienden en familie steeds enthousiaster werden wanneer ik voor een verjaardag, kerstdiner of housewarming weer nieuwe gerechten van de barbecue toverde.

Vanuit dit enthousiasme besloot ik in 2020 om een foodblog van Meatloverz.nl te maken om mijn eigen recepten, tips en ervaringen met de buitenwereld te kunnen delen.