Groepen

Workshop op maat

De Bosrand Grill Academy is dé plek waar je je innerlijke grillmaster kunt ontdekken en de BBQ-koning(in) kunt worden! Bij ons draait alles om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde barbecue-ervaring, speciaal voor jou en je vrienden, collega’s of klanten.

Onze Grill Academy biedt een breed scala aan workshops op maat, van beginnerscursussen tot masterclasses voor de meer ervaren grillmasters. Tijdens onze workshops leer je niet alleen de fijne kneepjes van het barbecueën, maar ontdek je ook hoe je je gerechten kunt verheffen tot culinaire meesterwerken.

Maar we beloven je, bij ons is het niet alleen maar serieus. Onze workshops zijn namelijk ook een geweldige manier om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een lekker koud drankje terwijl je je culinaire creativiteit de vrije loop laat gaan. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker dan indruk maken op je omgeving met je nieuwe kookkunsten?

Wil je naast de workshop nog iets aan de deelnemers cadeau geven? Dan denken wij graag met je mee. We kunnen bijvoorbeeld gepersonaliseerde leren schorten verzorgen of een Bosrand cadeaukaart.

Good to know

Niveau
Beginners en semi-ervaren BBQ-er’s

Soort workshop
Combinatie tussen zelf koken en demonstraties

Prijs
€ 99,- per persoon

Inclusief
Hapjes, drankjes, certificaat van deelname en een receptenbundel

Groepsgrootte
Standaard 12 personen uitgaande van 2 personen per Big Green Egg. Indien gewenst kunnen er bij een workshop op maat meerdere mensen per Big Green Egg worden ingedeeld.

Tijden
Nader te bepalen

Locatie
Tuincentrum De Bosrand
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest

Reserveren

Wil jij gezellig samen met collega’s, vrienden of klanten komen barbecueën? Vraag dan snel een workshop op maat aan via onderstaand formulier.

3 + 11 =

Proef de sfeer

Bij De Bosrand Grill Academy gaat het niet alleen om het leren van nieuwe technieken en recepten, maar ook om het ervaren van de sfeer en gezelligheid van het barbecueën. Je kunt genieten van een drankje terwijl je wacht op het eten, en praten met mede-cursisten over jullie favoriete barbecuegerechten.