Over ons

De Bosrand Grill Academy

Bij Tuincentrum De Bosrand hebben we alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle tuin en woning. Daarnaast is De Bosrand de specialist in barbecues en officieel dealer van onder andere Big Green Egg, The Bastard. Boretti, OFYR, Weber, Traeger en Ooni. In de shops van deze merken vind je alles wat je nodig hebt en staan we voor jou klaar met deskundig advies. Met De Bosrand Grill Academy  gaan we nog een stapje verder en beiden we onze klanten hulp bij het maken van de juiste keuze voor hun barbecue en accessoires. Met ons ruime assortiment aan barbecues van verschillende merken en in verschillende prijsklassen, hebben we voor ieder iets wat goed past.

Maar dat is niet alles. Bij de Bosrand Grill Academy kun je ook workshops volgen over het bereiden van de lekkerste gerechten op de barbecue. Onze grillmasters delen graag hun tips en tricks met je, zodat jij straks als een echte grillmaster aan de slag kunt. En natuurlijk kun je tijdens deze workshops ook proeven van de heerlijke gerechten die we bereiden. We bieden workshops op twee niveau’s: voor starters en gevorderden. Het is mogelijk om je individueel aan te melden voor de workshops of een workshop op maat aan te vragen voor een groep.

Bij Tuincentrum De Bosrand staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om je te inspireren met onze workshops. Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Jouw verkooppunt voor barbecues en accessoires

Openingstijden

Onze vestigingen zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 tot 18.00 en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Vestigingen

Ervaar onze expertise op het gebied van barbecues en accessoires en bezoek één van onze vestigingen.

Alphen a/d Rijn
Prinsen Schouw 1
2394 CX Alphen a/d Rijn

Oegstgeest
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest

Rijsbergen
Antwerpseweg 30A
4891 CP Rijsbergen

Wassenaar
Rijksstraatweg 361B
2245 AB Wassenaar

Woerden
Rietveld 36A
3443 XC Woerden

Welk model past bij jou?

Big Green Egg
Mini-Max

Big Green Egg
Small

Big Green Egg
Medium

Big Green Egg
Large

Big Green Egg
XL