Over ons

De Bosrand Grill Academy

Bij Tuincentrum De Bosrand hebben we alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle tuin. Of je nu op zoek bent naar tuinmeubelen, sfeer en interieurartikelen, tuingereedschap of alles voor de barbecue, je vindt het allemaal bij ons. Maar we gaan nog een stapje verder om onze klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun barbecue. Daarom hebben we de Bosrand Grill Academy in het leven geroepen.

Bij de Bosrand Grill Academy kun je terecht voor alle informatie over de aanschaf van een barbecue. Onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te adviseren over de verschillende soorten barbecues en accessoires. We hebben een ruim assortiment aan barbecues van verschillende merken en in verschillende prijsklassen, zodat we voor ieder wat wils hebben.

Maar dat is niet alles. Bij de Bosrand Grill Academy kun je ook workshops volgen over het bereiden van de lekkerste gerechten op de barbecue. Onze grillmasters deelt graag hun tips en tricks met je, zodat jij straks als een echte grillmaster aan de slag kunt. En natuurlijk kun je tijdens deze workshops ook proeven van de heerlijke gerechten die we bereiden.

Bij Tuincentrum De Bosrand staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om je te inspireren met onze workshops. Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Jouw verkooppunt voor barbecues en accessoires

Openingstijden

Onze vestigingen zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 tot 18.00 en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Vestigingen

Ervaar onze expertise op het gebied van barbecues en accessoires en bezoek één van onze vestigingen.

Alphen a/d Rijn
Prinsen Schouw 1
2394 CX Alphen a/d Rijn

Oegstgeest
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest

Rijsbergen
Antwerpseweg 30A
4891 CP Rijsbergen

Wassenaar
Rijksstraatweg 361B
2245 AB Wassenaar

Woerden
Rietveld 36A
3443 XC Woerden

Welk model past bij jou?

Big Green Egg
Mini-Max

Big Green Egg
Small

Big Green Egg
Medium

Big Green Egg
Large

Big Green Egg
XL