Kamado Starter

Wat gaan we doen?

De Kamado Starter workshop is voor iedereen die een kamado heeft aangeschaft en merkt dat ze er nog onvoldoende van weten of voor wie een kamado overweegt aan te schaffen. We starten met een korte uitleg over de verschillende soorten houtskool die je voor een Kamado kunt gebruiken en bespreken hoe je de Kamado op de juiste manier aansteekt en instelt, zodat je tijdens het koken een perfecte temperatuurbeheersing kan garanderen. Daarnaast gaan we ook hebben over het gebruik van het unieke ontwerp van een Kamado BBQ om een ​​breed scala aan gerechten te bereiden, van steaks en hamburgers tot vis en groenten.

Vervolgens gaan we verder met het leukste gedeelte – grillen! Onder het genot van een lekker drankje ga je zelf aan de slag met het bereiden én proeven van een 4-gangen diner. We behandelen tijdens het koken verschillende technieken, waaronder direct en indirect grillen en leer je werken met houtsnippers, een rookplankje en een gietijzeren skillet. Ook weet je na de workshop welke accessoires je nodig hebt en hoe je jouw kamado moet onderhouden.

Tijdens de workshop zijn onze grillmasters beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over jouw specifieke grillbehoeften. Als je deze workshop hebt gevolgd ben jij jouw Kamado de baas!

Voor deze workshop is individuele aanmelding mogelijk. De groepsgrootte is maximaal 14 personen. We werken met 7 Big Green Eggs waar je in tweetallen de verschillende gerechten op gaat bereiden.

Good to know

Niveau
Beginners en semi-ervaren BBQ-er’s

Soort workshop
Combinatie tussen zelf koken en demonstraties

Prijs
€ 99,- per persoon

Inclusief
Hapjes, drankjes, certificaat van deelname en een receptenbundel

Groepsgrootte
Max. 12 personen

Tijden
12.00 – 17.00 uur

Locatie
Tuincentrum De Bosrand
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest

Tickets

Ben jij klaar voor de start van jouw kamado avontuur? Bestel dan snel tickets voor één van onze Kamado Starter workshops.

Met deze producten ga je aan de slag

Naast de kwaliteit van de ingrediënten speelt de bereiding natuurlijk ook een belangrijke rol in het eindresultaat. Om jou maximaal te laten genieten van een authentieke geur- en smaakbeleving bereiden we alle gerechten op de Big Green Egg.

Big Green Egg Large
Cast Iron Grid

Cast Iron Skillet

Drip Pan

Donny

De Kamado cursus Basic is echt een aanrader! Je krijgt veel handige tips om je BBQ skills te verbeteren en je maakt heerlijke gerechten die je zelf mag beoordelen ;-). Een hele leuke workshop die je zeker niet mag missen.

Marisca

Hele leuke workshop en werd met veel enthousiasme gegeven. Ik raad het iedereen aan die een kamado wil aanschaffen. Het is leerzaam, er wordt genoeg gelachen en heerlijk gegeten. Zodra er een winter workshop is meld ik mij gelijk aan.

Martijn

De Big Green Egg workshop was heel erg nuttig en leuk! Marcel vertelt heel gepassioneerd over de Big Green Egg, maar laat ook open zien wat de verschillen zijn met een Bastard en welk apparaat voor wie geschikt is. Verder krijg je een goede uitleg hoe je een kamado (Green Egg/Bastard), welke houtskool en aanmaakmethode je het beste kan gebruiken en hoe je gerechten klaar maakt. Verder super lekkere gerechten klaargemaakt en hebben we ook de recepten en manier om te maken over de email toegestuurd gekregen. Het is meer dan een workshop, het is vooral heel veel lekker eten maken!

Jan

Echte aanrader voor wie beter gebruik wil leren maken van de Big Green Egg. Gezellig en leerzaam en niet duur voor wat je krijgt en leert. Voor herhaling vatbaar.

Kai

Lang getwijfeld of ik mij zou inschrijven voor deze workshop. Ik ben echter heel blij dat ik het toch gedaan heb! Vier heerlijke gerechten bereid met allemaal verschillende technieken en dankzij de zeer kundige uitleg van Marcel ook van alles geleerd over hoe je nu eigelijk een Kamado moet gebruiken. Een aanrader voor iedere barbecueliefhebber!

Proef de sfeer

Bij De Bosrand Grill Academy gaat het niet alleen om het leren van nieuwe technieken en recepten, maar ook om het ervaren van de sfeer en gezelligheid van het barbecueën. Je kunt genieten van een drankje terwijl je wacht op het eten, en praten met mede-cursisten over jullie favoriete barbecuegerechten.

Workshops

Ben jij een echte barbecueliefhebber en wil je alle ins en outs van BBQ’en met een Kamado ontdekken? Of ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige barbecues en overweeg je er eentje aan te schaffen? Met onze nieuwe ‘Bosrand Grill Academy’ bieden wij onze klanten de mogelijkheid om onder leiding van ervaren grillmasters de fijne kneepjes van het barbecueën te leren.

Kamado Starter

Met onze expertise aan je zijde, ben je klaar om je Kamado avontuur te beginnen!

€ 99.-

Kamado Next Level

Bereid je voor op een culinaire reis door de smakelijke wereld van American BBQ!

€ 99.-

Kamado Italian

Italië, het land met een rijke historie en cultuur. Maar bovenal, het land van lekker eten!

€ 99.-