Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Clicks

Wij streven ernaar om onze website voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht hun individuele mogelijkheden of beperkingen. Daarom hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze website voldoet aan de toegankelijkheidsnormen die zijn vastgesteld in de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1.

We hebben de volgende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze website voor iedereen toegankelijk is:

  • We hebben de website ontworpen met een duidelijke en overzichtelijke indeling, zodat de gebruikers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.
  • We hebben ervoor gezorgd dat onze website goed te gebruiken is met toetsenborden en andere hulpmiddelen, zodat mensen die niet in staat zijn om een muis te gebruiken de website kunnen navigeren.
  • We hebben ervoor gezorgd dat de kleuren en het contrast van de website voldoen aan de WCAG-richtlijnen, zodat de inhoud gemakkelijk leesbaar is voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen of kleurenblindheid.
  • We hebben alternatieve tekst toegevoegd aan alle afbeeldingen op de website, zodat mensen met een visuele beperking een beschrijving krijgen van wat er op de afbeelding te zien is.
  • We hebben ervoor gezorgd dat onze website goed te gebruiken is met schermlezers, zodat mensen met een visuele beperking de website kunnen gebruiken.
  • We hebben ons best gedaan om de inhoud van onze website eenvoudig en begrijpelijk te maken, zodat mensen met een cognitieve beperking de informatie kunnen begrijpen.

We blijven werken aan het verbeteren van de toegankelijkheid van onze website en zullen deze verklaring bijwerken naarmate we meer verbeteringen doorvoeren.

Als u vragen of opmerkingen heeft over de toegankelijkheid van onze website, neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd bereid om te helpen en te streven naar een optimale gebruikerservaring voor iedereen die onze website bezoekt.