Kamado Italian
Wat gaan we doen?
De Kamado Italian workshop is voor iedereen die al enige tijd actief aan het barbecuen is met een Kamado barbecue. Tijdens deze workshop leer je het maximale uit jouw Kamado te halen door het toepassen van diverse technieken. Na deze workshop kent de Kamado geen geheimen meer voor jou.
We starten met een korte opfriscursus van de basisprincipes van de Kamado BBQ waaronder brandstofkeuze, juiste manier van aansteken en temperatuurbeheersing. Vervolgens gaan we verder met het leukste gedeelte – grillen! Onder het genot van een lekker drankje ga je zelf aan de slag met het bereiden én proeven van diverse gerechten waaronder knapperige pizza’s, een mooi stuk Porchetta en een verse pasta met vis of vlees.
Ook leren we hoe je het vlees moet trimmen en bereiden en gaan daarnaast in op de verschillende soorten kruiden die gebruikt kunnen worden in de Italiaanse keuken, evenals de verhoudingen en hoe ze samen te gebruiken. Uiteraard mag een lekkere saus ook niet ontbreken. We bespreken de verschillende soorten Italiaanse sauzen, evenals de ingrediënten en technieken die worden gebruikt om ze te maken.
Tijdens de workshop zijn onze grillmasters beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over jouw specifieke grillbehoeften. We hopen dat je klaar bent om je BBQ-skills naar een hoger niveau te tillen!
Voor deze workshop is individuele aanmelding mogelijk. De groepsgrootte is maximaal 14 personen. We werken met 7 Big Green Eggs waar je in tweetallen de verschillende gerechten op gaat bereiden.
Good to know
Niveau
Semi-ervaren en ervaren BBQ-er’s
Soort workshop
Combinatie tussen zelf koken en demonstraties
Prijs
€ 99,- per persoon
Inclusief
Hapjes, drankjes, certificaat van deelname en een receptenbundel
Groepsgrootte
Max. 12 personen
Tijden
12.00 – 17.00 uur
Locatie
Tuincentrum De Bosrand
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest
Tickets
Ben jij klaar voor de start van jouw kamado avontuur? Bestel dan snel tickets voor één van onze Kamado basic workshops.
Met deze producten ga je aan de slag
Naast de kwaliteit van de ingrediënten speelt de bereiding natuurlijk ook een belangrijke rol in het eindresultaat. Om jou maximaal te laten genieten van een authentieke geur- en smaakbeleving bereiden we alle gerechten op de Big Green Egg.
Skillet
Cast Iron Grill
Baking Stone
Proef de sfeer
Bij De Bosrand Grill Academy gaat het niet alleen om het leren van nieuwe technieken en recepten, maar ook om het ervaren van de sfeer en gezelligheid van het barbecueën. Je kunt genieten van een drankje terwijl je wacht op het eten, en praten met mede-cursisten over jullie favoriete barbecuegerechten.
Workshops
Ben jij een echte barbecueliefhebber en wil je alle ins en outs van BBQ’en met een Kamado ontdekken? Of ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige barbecues en overweeg je er eentje aan te schaffen? Met onze nieuwe ‘Bosrand Grill Academy’ bieden wij onze klanten de mogelijkheid om onder leiding van ervaren grillmasters de fijne kneepjes van het barbecueën te leren.
Kamado Starter
Met onze expertise aan je zijde, ben je klaar om je Kamado avontuur te beginnen!
€ 99.-
Kamado Next Level
Bereid je voor op een culinaire reis door de smakelijke wereld van American BBQ!